Heti holdnaptár (május 24-30.): épp annyit kapunk, amennyire szükségünk van

asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda déli Teliholdat követően fogyóban lesz égi kísérőnk, a Hold. Fénye erős, energiája feltöltő hatással lesz – a későbbi, fogyó állapot ellenére is. A hét jelentős részében nagy lesz bennünk a lendület, az elkötelezettség és a tenni vágyás. A belőlünk kikívánkozó energiákat és ötleteket ajánlott szabadon engedni. Mindannyian azt fogjuk tapasztalni, hogy épp annyit kapunk, amennyire szükségünk van az adott pillanatban. A hétvégén a gondolataink sokszor csaponganak. Ennek ellenére is sikerülhet motiválni magunkat és másokat. Összességében remek ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni.

2021. május 24., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Összességében jó és energikus nap. Érdekes hírek érkezhetnek. Fontos, mit teszünk, hogyan gondolkodunk, milyen terveket szövünk. Érdemes tágítani a szellemi horizontot.

2021. május 25., kedd a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Túlontúl is energikus nap, épp ezért válhat kissé bonyolulttá és fárasztóvá. Épp ezért elsősorban önmagunkkal és a saját gondjainkkal, örömeinkkel foglalkozzunk. Jó hír, hogy minden gödörből van kiút.

2021. május 26., szerda a ♏ban (Telihold, Nyilas)

A Nyilas Telihold nem kímél, sok furcsa élethelyzetet teremthet. Javallott keveset beszélni, inkább csendben figyelni, és okulni mások hibáiból. Túl soknak tűnik a teher, amit cipelni kell? Le kell tenni azt, aminek már semmi haszna sincsen.

2021. május 27., csütörtök a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Vegyes energiájú nap, jöhet a jó és a bonyolult egyaránt. Legfontosabb teendő: bátornak lenni és szabadon engedni a különféle gondolatokat. Ajánlott szelektálni, teret tisztítani.

2021. május 28., péntek a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Ez amolyan semmilyen nap, kevés energiával, útkereséssel, sok megválaszolatlan kérdéssel. Épp ezért szabad kérdezni, informálódni, tanulni, versenybe szállni, csak így oldható fel a mai nap összetettsége és bonyolultsága.

2021. május 29., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

A Fogyóhold ellenére kifejezetten mozgalmas, energikus nap lesz ez. A legfontosabb teendő az, hogy mindenki a saját problémáját sorolja előtérbe, ne pedig másokét akarja megoldani.

2021. május 30., vasárnap a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ha valami vagy valaki menni akar, azt engedd el – végül is a Fogyóholddal ennek van itt az ideje. Ha valaki bajt akar kavarni, az megtalálja a módját ennek. Inkább a kevesebb több elvét érdemes követni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.