Ördög Nóra vallomása: az autójában él hetek óta

TV2 -
forgatás utazás Ördög Nóra autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra lett a Totem című műsor háziasszonya, így sok időt tölt a Ság-hegyen, ami nincs éppen közel az otthonához. A műsorvezető ezért rengeteg időt tölt az autójában.

Gőzerővel folyik a TV2 új műsorának, a Totemnek a forgatása. Nincs könnyű helyzetben a stáb, hiszen a jó idő mostanában elkerült minket, a Ság-hegyen pedig különösen nagy kihívás az őszies időjárás. Ám ettől csak még izgalmasabb a verseny.

Ördög Nóra rengeteg időt tölt az autójában. TV2

„Ez az idő azért még jót is tesz ennek a formátumnak, napsütésben kevésbé lenne embertpróbáló a kaland" – mesélte Ördög Nóra, aki hozzátette, itt a forgatási körülmények még durvábbak, mint az Ázsia Expressz esetében.

A műsorvezető sem hitte volna, hogy ennyit lesz rajta a télikabátja tavasszal. Ám nem csak ez nehezíti meg az életét, ugyanis rengeteget kell utaznia.

„Én az utóbbi hetekben leginkább az autómban éltem, ez lett az elsőszámú otthonom. Ez most egy kisebb csapda, hiszen a magyarországi távolságok nem indokolják, hogy távol legyek a családomtól, így ha este hét körül végzek, megyek haza Diósdra, hiszen még suli van, így napi négy órákat vezettem, de ha Akarattyára megyek, akkor is két és felet"

- mesélte a sztár a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.