"Bármikor tűzbe mennék a húgomért" - Testvérével posztolt közös képet Young G Béci

kép fotó testvér család rapper Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Young G Béci, de testvérére Gigire szerencsére most is mindenben számíthat. Instagram oldalán közös képen pózolnak. 

A rappernek több nehézséggel is szembe kellett néznie az elmúlt hónapokban. Kislánya születésekor szerelmes is veszélybe került, ezért Béci éjjel nappal csak értük aggódott. Húgával azonban mindenben számíthatnak egymásra. Gigi a nehézség idején is testvére mellett áll.

Közös fotójuk alá ezeket a sorokat írta a rapper.

A vér kötelez! Mind a ketten tudtuk, hogy úgy sem bírjuk sokáig, hogy ne szóljunk egymáshoz és ne keressük egymás társaságát!Mind a ketten felnőttünk, családot alapítottunk éljük a saját életünket, de soha nem felejtjük el, hogy egy család vagyunk és bármikor tűzbe mennék a húgomért a mai napig!Aminek amúgy örülök, hogy még mindig mindenki azt mondja, h a nővérem vagy...Örülök, h fiatalítasz! Szeretlek Gigi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.