Dér Heni a szülés előtti időszakról: "Úgy éreztem, ha nem kapja meg a szervezet, lecsapok valakit.."

Fotó: Polyák Attila/Origo -
szülés Dér Heni édesség kívánós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült anyuka, Dér Heni a közösségi oldalán vallotta be a követőinek, hogy melyik volt az az édesség, amit folyton megkíván a várandóssága idején. 

Dér Heni nemrég adott életet első gyermekének, a kis Bendegúznak. Az anyuka a követőivel osztotta meg az Instagram-oldalán, hogy volt egy olyan édesség, amelynek képtelen volt ellenállni, mikor kismama volt.

"A szülés előtti napon még meg voltam őrülve a macaronért... Úgy éreztem, ha nem kapja meg a szervezet, lecsapok valakit..

Dér Heni képtelen volt ellenállni a macaronnak a várandóssága idején Fotó: Polyák Attila/Origo

Hál' istennek, azóta elmúlt ez az édesség iránti vágy és az arcom is kicsit visszarendeződött... Már nem úgy nézek ki, mint aki szülni indul... Viszont visszagondolva, imádtam a 9 hónap minden percét... Édes teher volt, bármikor újraélném, na majd írok is a Télapónak..." - írta Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.