Új projektbe vágott bele Istenes László - így még biztosan nem láttuk a műsorvezetőt - Fotó

kertépítés Istenes László műsorvezető új projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes László családjával fél évvel ezelőtt foglalta el álomotthonát, a kertépítés azonban mostanáig váratott magára. A műsorvezető nagyon lelkes, hogy hamarosan a kertjében focizhat majd a kisebbik fiával, Benivel. 

Kertépítésbe fogott a Mokka műsorvezetője, Istenes László. Fél éve lakik családjával az új házban, azonban a hosszú hónapokon át zajló tervezgetést követően most kezdték el a kertet is rendbe tenni.

Laci nagyon élvezi a kétkezi munkát, roppant lelkesen segít a munkásoknak, amelyről fotót is posztolt az Instagram-oldalán.

"Már fél éve itt lakunk az új házikónkban, de a kert rendbetétele még váratott magára... EDDIG! Hónapokig gondolkodtam, tervezgettem, hogy mi lenne a legjobb és legszebb megoldás. Azt tudtam, hogy nem akarok élő füvet, mert annak gondozására korábban rengeteg időt pazaroltam el, amit ma már nagyon sajnálok.

Más, szebb, értékesebb dolgokkal szeretnék foglalkozni, mint a fűnyírás, locsolás vagy fűgondozás. Nincs mese, ahogy öregszem, úgy válik számomra egyre értékesebbé az idő! Ráadásul van egy meglepetés projekt is a dologban, ugyanis Beninek megígértem, hogy az új házunknál csinálunk egy lábtenisz pályát és lesz egy kutyusunk is"

- írta a közösségi oldalán a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.