"Mint a tuberkulózisban egy véres köpet" - Schobert Norbi ehhez hasonlította a túlsúlyos emberek elfogadását

kritika túlsúly Schobert Norbi beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru újabb provokatív megjegyzést tett a kövér emberekre. Schobert Norbi ezúttal a véres köpethez hasonlította a túlsúly elfogadását.

Norbi korábban kifejtette, szerinte „csimpánzcsöcse" van a kövér embereknek, illetve hogy 100 kiló felett nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik. A fitneszguru most ismét erősen kritizálta a túlsúlyos embereket, illetve a kövérség elfogadását.

Schobert Norbi a túlsúlyosság elfogadását kritizálta. Forrás: TV2

„Ha sokan szenvednek tuberkulózisban és nem hajlandóak ellene tenni orvosilag, és sokan elkezdenek véreset köpni, és elkezdik posztolni Instagramon a véres köpetes zsebkendőket, és egyre több lájkot kap, aki nagyobb véresebb köpetet tud köpni, és akkor beszéljünk elfogadásról. És ha beszólsz, hogy ne köpjél már véreset, az meg body shaming. Na, ugyanez a kövérség elfogadása. A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet. Nem a kövérség undorító, az egy betegség" – mesélte Norbi az OzoneTV Észak-Dél című adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.