Komoly változás áll be az Exatlon versenyzőjének párkapcsolatába miután hazatért

Forrás: TV2 -
párkacsolat TV2 Ferencz Vivi párkapcsolat szerelem Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ferencz Vivi már nem folytatja a versenyt az Exatlonban, hamarosan hazatér Magyarországra. A fiatal lány elárulta, párja várja otthon, akivel azt tervezik, hogy összeköltöznek.

Kiesett az Exatlonból Ferencz Vivi, de egyáltalán nem csalódott, úgy érzi, megtett minden tőle telhetőt.

„A párbaj előtt sokat beszélgettünk a csapattársakkal, és emlékszem egy beszélgetésünkre Dórival. Azt mondta, hogy küzdjek úgy, hogy a műsor után nyugodt legyen a lelkiismeretem. Én megtettem mindent, kiadtam, ami bennem volt, így kiesésem után nem is háborgott a lelkiismeretem. Az a nap nem sikerült olyan jól, de aznap megtettem mindet, lehet, hogy ennek így kellett lennie" – mesélte Vivi a Life.hu-nak.

Egyelőre Dominikán élvezi a szabadságot a sportoló, de már nagyon várja, hogy hazatérjen a szeretteihez.

Ferencz Vivit párja várja haza. Forrás: TV2

„Otthon vár a család és a barátom, hat éve vagyunk együtt, most volt az évfordulónk. Mivel épp játékban voltam, nem tudtuk megünnepelni, még távolról sem, de majd bepótoljuk. Ő az, aki vár rám, és az elejétől fogva támogatott - persze így tett a családom is. Sokat gondoltam rá, követte a műsort, nézett minden nap. Jó érzés volt, hogy drukkolt nekem"

Vivi azt is elárulta, komoly terveik vannak a párjával. Fiatalkora ellenére, előtte is volt már szerelmes, de egyértelmű számára, hogy jelenlegi kedvese a nagy Ő.

„Tinédzserkori szerelem volt előtte, de igen, ő az igazi. Az összeköltözést is terveztük, ha hazaérek, sort kerítünk rá. Füleken szereznénk élni, a kisvárosban, ahol felnőttem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.