Nagy baj lehet Károly herceg egészségével: árulkodó fotók kerültek nyilvánosságra

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn -
aggodalom Károly herceg nyilvánosság egészség aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon aggódnak Károly hercegért az emberek: legújabb fotója azt bizonyítja, valami nincs rendben az egészségével.

A koronavírus-járvány miatt hosszú időn át nem nyithattak ki London üzletei. Most, hogy elkezdték feloldani a vírus miatt hozott korlátozásokat, Károly herceg ellátogatott néhány újranyitott kocsmába, amelyről rengeteg fotó és felvétel készült.

Többeknek is feltűnt, hogy valami nem stimmel Károllyal a fotókon, ugyanis

szemmel láthatóan fel vannak dagadva kézfejei és az ujjai, ami valamilyen ödémás megbetegedésre utalhat.

A herceg korábban azzal viccelődött, hogy virsliujjai vannak, és köztudott, hogy úgynevezett dactylitis nevű izületi ujjgyulladásban szenved -írja a metropol.

Az aggódó üzenetek hatására a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat elmondta, hogy ez a tünet akkor jelentkezik, ha felbomlik a szövetközti folyadék termelésének és elvezetésének egyensúlya. Az NHS hangsúlyozta, hogy a kézduzzanatot kiválthatja a sós ételek túlzott fogyasztása, de gyakran gyógyszerek mellékhatásaként jelentkezik, de jelezhet vese-, máj- vagy szívproblémákat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.