Curtis összeomlott: csak egyvalaki tartja benne a lelket

Fotó / Mediaworks -
aggodalom család szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis nagyon aggódik testvéréért, akit Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítanak: a rapperben egyedül szerelme tartja a lelket.

Széki Attila Curtis és a válogatott kosárlabdázó, Barnai Judit rácáfolt a negatív kritikákra, ugyanis úgy tűnik, valóban megtalálták egymásban azt, akit kerestek. Nem titok, hogy a rapper egy szórakozóhelyen ismerkedett meg Judittal, azóta pedig töretlenül kitartanak egymás mellett. Sőt, olyannyira jól elvannak egymással, hogy Judit csapatot váltott annak érdekében, hogy Curtis mellett lehessen.

A rapperre ráfér most a támogatás, ugyanis imádott bátyja, Lajos óriási zűrbe keveredett,és élete egyik leghúzósabb időszakát éli meg. Széki Attila 18 évvel idősebb testvérét Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják, és jelenleg is előzetesben tartják. Bár Curtis hisz testvére ártatlanságában, nehezen viseli a történteket.

Fotó / Mediaworks

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.