Kobe Bryant özvegye teljesen kiakadt: perre is mehet az egyik vezető sportmárkával

Forrás: Clutchpoints -
Nike Kobe Bryant özvegye Vanessa Bryant per Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Bryant, az NBA-legenda, Kobe Bryant özvegye azzal vádolja a Nike-t, hogy engedélye nélkül adtak ki egy cipőt, mely ő tervezett lányának, Gianna Bryant-nak. 

Vanessa Bryant teljesen kiakadt azon, hogy a Nike piacra dobott egy cipőt, melyet ő tervezett lányának. Az özvegy azt állítja, hogy a cipők gyártását vagy értékesítését nem engedélyezték - írja a CBS NEWS.

- írta Vanessa Bryant csütörtöki Instagram-bejegyzésében.

Kobe és Vanessa Bryant Forrás: Clutchpoints

A cipő - a népszerű Kobe Protro 6 modell, amely általában percek alatt fogy el - fekete-fehér, hogy megfeleljen Gigi kosárlabda-egyenruhájának, szárnyakkal, pillangókkal és glóriával a cipőben. Kobe és Gigi neve egyaránt szerepel a cipő hátoldalán.

Shawn Grain Carter, a Fashion Institute of Technology professzora szerint a legfontosabb kérdés az, hogy a Nike és Bryant közötti licencszerződés engedélyt ad-e a vállalat számára a cipő értékesítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.