Harry és Vilmos herceg között eléggé elmérgesedett a viszony a híres Oprah-interjú óta. Bár sokan reménykedtek abban, hogy Fülöp herceg temetése összehozza őket, túl nagy változás nem következett be a testvérpár kapcsolatában.

A királyi szakértő szerint egyszerre szomorú és sokkoló azt látni, hogy Harry hogyan vágja el az utolsó szálakat a királyi családtól. Sok embert megbántott nyilatkozataival, Vilmos herceg és Fülöp herceg egyenesen tanácstalanok vele kapcsolatban. Már Meghan csillapítja férjét, hogy ne támadja tovább a királyi családot

A királyi család most már csak egy emberben bízik, még pedig Katalin hercegnében, aki mindig is arra törekedett, hogy megőrizze a családi békét és egyesítse újra az egymástól elhidegült testvéreket - írja a Fox News.

Katalin az egyetlen, aki kibékítheti Harry és Vilmos hercegetForrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A temetésen is mindenki láthatta, hogy Katalin próbált békét kötni és újra összehozni a testvéreket. Harry és Katalin jó barátok voltak, Vilmossal együtt egy erős hármas egységet alkottak. A család és az emberi kapcsolatok a legfontosabbak Katalin számára - nem szeretné, ha a testvérpár végleg elhidegülne egymástól. Megpróbál vigyázni férjére, és mindent elkövet azért, hogy rendbejöjjön Harry és Vilmos kapcsolata"

- nyilatkozta a királyi szakértő.