A 3 legbizarrabb előrejelzés időutazóktól, amiket 2021-re jósoltak

Forrás: Shutterstock -
bizarr időutazás időutazó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok csatorna követői imádják az időutazós videókat, még akkor is, ha jócskán megkérdőjelezhető, mennyire valós, amit az állítólagos időutazók állítanak. 

Az időutazók, akik leginkább a TikTok-on hódítanak rövid videóikkal, bizarr jóslatokat tettek közzé a közeljövőre vonatkozóan. Annak ellenére, hogy állításaikra nincs semmi bizonyítékuk, emberek milliói követik őket. A Daily Star összegyűjtötte a három legvadabb teóriát, melyet az időutazók kitaláltak.

1. Hatalmas hullám közeleg

A Time Voyager felhasználó azt állítja, hogy 2020 decemberében érkezett a Földre, azért, hogy segítse és figyelmeztesse az embereket arra, hogy rossz dolgok fognak történni. Ilyen például, hogy állítása szerint 2021 nyarán egy hatalmas hullám fog lecsapni a Földre, mely nagy pusztitást visz majd végbe.

Öt szörfös lelte halálát a holland partoknál tomboló viharos szél miatt hatalmas hullám Forrás: Shutterstock

2. Egy veszélyes lény tűnik fel a Földön

Úgy tűnik, hogy 2021 a természeti katasztrófák és a legveszélyesebb lények éve lesz. A Tiktok másik időutazója, aki állítása szerint 2582-ből érkezett, azt állítja, hogy 2021. október 6-án felfedezünk egy olyan félelmetes és veszélyes lényt, amely nem hasonlít semmi másra. A valaha leveszélyesebb lényt Gazaurnak hívják és Ausztrália akácerdeiben fedezik majd fel.

3. A szupererő valósággá válik

A harmadik időutazó azt állítja, hogy a 2484-es évből származik és azt látja, hogy 2021. december 20-án nyolc ember szuperhatalmat kap majd a nap energiahullámaiból, ami erőt ad nekik a teleportálásra, repülésre és az időjárás manipulálására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.