Egy év alatt 20 gyereke született a párnak: 16 dada segíti az ellátásukat

család dada béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milliomos üzletember és felesége egy év alatt 20 gyermekes szülők lettek: béranyák hordták ki a gyermekeiket, és 16 ddadjáuk van, aki segít az ellátásukban. 

Egy évvel ezelőtt Kristina Ozturk csupán egy gyermeket nevelt, azóta azonban már született 20 gyermeke. A 23 éves nő, és a milliomos üzletember férje béranyák segítségével duzzasztották fel a családjukat ilyen rövid idő alatt. Ez átszámítva több mint 53 millió forintnak megfelelő fontjukba került.

A kicsik ellátásban 16 dada segíti őket, akik összesen évente 23 millió forintba kerülnek. A 21 gyermekes anya nem is akar megállni ennyinél, akár 100 gyereket is szívesen nevelne. Az orosz származású nő és a török üzletember mindketten nagy családról álmodtak, így amikor találkoztak, el is kezdték megvalósítani az álmaikat.

A nő elárulta, nincsenek unalmas napjai, és habár nem zárkózik el a terhességtől, egyelőre nem tervez szülni, hiszen 21 gyerekről kell gondoskodnia, akiknek a szükségletei hetente körülbelül 1,6 millió forintba kerülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.