Kitálalt a Microsoft alkalmazottja: Bill Gates többször is megcsalta feleségét

Forrás: Getty Images/2017 Frederic Stevens/Frederic Stevens -
házasság válás megcsalás Bill Gates Microsoft Melinda Gates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bill Gates és felesége, Melinda a válás mellett döntöttek. Most a Microsoft egyik alkalmazottja teregette ki a szennyest az üzletemberről. 

A pletykák szerint Bill már régóta nem volt boldog felesége mellett, így a barátait cseppet sem lepte meg a válás híre. Jó ideje mindenki azt találgatja, vajon mi vezethetett az álompárként számontartott üzletember és Melinda válásához, akik 27 év után adták be a válópert.

Melinda és Bill Gates a Twitteren közzétett közös közleményükben tájékoztatták a nyilvánosságot a házasságuk felbontásáról szóló döntésükről. Úgy fogalmaztak, hogy sokat töprengtek a kapcsolatukon, amit próbáltak megmenteni, de tekintve, hogy már nem tudnak egy párként közösen fejlődni, a válás mellett döntöttek. A válási keresetet egyébként Melnda adta be, és kibékíthetetlen ellentétre hivatkozott.

Most egy Microsoft beosztott arról beszélt, hogy Billnek több nővel is viszonya volt, és ügyesen trükközött, nehogy lebukjon. Többnyire Mercedes típusú autójával járt munkába, ám ha sürgősen el kellett mennie,mindig egy aranybarna Porschéba ült, de csak akkor tette ezt, ha nő volt a dologban

-adta hírül a Daily Mail.

Egy másik alkalmazott szerint ez badarság, ugyanis Gates beosztása nagyon szigorú volt mindig, és általában ötperces időblokkokra osztotta az egész napját, így nem lett volna alkalma légyottok lebonyolítására. A lap arról is írt, hogy Melinda magánnyomozót fogadott annak érdekében, hogy kiderüljön, mit csinál Bill, de ezt az információt az üzletasszony szóvívője tagadta.

Bill Gates Melinda Gates Forrás: Getty Images/2017 Frederic Stevens/Frederic Stevens

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.