Meglepő fordulat: ez lett az ítélet Aurelio másodfokú tárgyalásán

emberrablás Aurelio per személyiség zavar másodfokú tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Aureliot emberrablással vádolják, és akár négy év börtönt is kaphat tettéért. 

Lezajlott Aurelio másodfokú tárgyalása, melyen az volt a tét, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt. A valóságshow-sztár nagyon ideges volt a tárgyalás előtt, nagyon félt, mi vár rá - írja a Blikk.

Aurelio Forrás: Aurelio / Instagram

A tárgyalásba némi fordulat állt be: a védelem ugyanis arra hivatkozott, hogy Aurelionál fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, mely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére. Korábban is volt erről szó, hogy a médiasztár személyiségzavarban szenved: hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. Nemrég Aurelio is arról posztolt, hogy egy TikTok videó alapján nárcisztikus személyiségzavarral diagnosztizálta magát és orvosi segítségére van szüksége. A védelem

A bíróság végül helyt adott az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio zokogni kezdett a döntés hallatán, alig bírták megnyugtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.