Így él most A hegyi doktor sztárja: feleségével első látásra szerelembe estek egymással

Hans Sigl feleség A hegyi doktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hans Sigl A hegyi doktor - Újra rendel című sorozattal egy csapásra lett sztár, a műsor hazánkban is óriási népszerűségnek örvend, habár a színész magánéletéről sokat nem tudtunk eddig, pedig az 52 éves sztár már nagypapa!

A hegyi doktor - Újra rendel című sorozattal lett sztár Hans Sigl, előtte krimisorozatban és a színházakban tűnt fel. Dr. Martin Gruber karaktere tette azonban ismertté a színészt, habár a magánéletéről nem tudtunk eddig sokat. Mint kiderült, az 52 éves színésznek egy gyereke született, de három nevelt gyerekét is sajátjaként szereti, így lehet, hogy már nagypapa korábbi élettársának lánya révén.

Szerelem volt első látásra, bár Susanne még az első házasságában élt, amikor megismerkedtek Forrás: WireImage/2016 Isa Foltin/Isa Foltin

Jelenlegi párjával 13 éve szeretik egymást. Villámcsapásként érte őket a találkozás, szerelem volt első látásra, bár Susanne még az első házasságában élt, amikor megismerkedtek. Két fiú édesanyja volt, akiket vitt a színésszel való házasságába. A család létszáma így négyfősre bővült. "Számomra valóra vált álom, hogy nagycsaládos lettem. Ehhez kell egy ilyen csodálatos feleség, mint az enyém, aki mindent kézben tart, és mindent megszervez" - mondta a színész. Mindeközben a sorozat folytatódik, a 14. évadot leforgatták, és kezdik a következőt - írja a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.