"Jó ideje már nem voltak igazán boldogok" - Újabb részletek Marsi Anikó és Palik László válásáról

Forrás: TV2 -
Palik László válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta Marsi Anikó és Palik László válásának híre. A szakítás okáról pontosat egyelőre nem tudni, az azonban biztosnak tűnik, hogy Palik egy budai albérletbe költözött Dominikáról való hazatérés után, két közös gyermekük pedig Anikóval marad. A helyzet senkinek sem lehet könnyű, lapértesülések szerint Marsi Anikó szakember segítségét kérte, mielőtt a válásról döntött volna.

"Anikó húsvét előtt utazott ki Dominikára a családja után, arra számított, nehéz lesz meggyőznie Lacit, de akkor és ott megbeszélték, hogy külön folytatják. Ott tervezték el azt is, hogy különköltöznek. Mindenben meg tudtak egyezni, hiszen két intelligens emberről beszélünk, akik 16 évet töltöttek házasságban. Nem egy fellángolásnak lett vége. Sok nehéz és megannyi szép emlék köti össze őket. Aki már volt hasonló helyzetben, pontosan tudja, mennyi lelki erőre volt ahhoz szükség, hogy ezt a döntést meghozzák, még akkor is, ha jó ideje már nem voltak igazán boldogok együtt. Most mindkettőjüknek az a legfontosabb, hogy a fiúk ne sérüljenek" - mondta a Story magazinnak a házaspár egy közeli ismerőse.

Marsi Anikó és Palik László a Mokkában Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.