„23 éves vagyok, és egy 60 éves nővel járok” – így váltanak szerelmes csókot egymással

párkapcsolat videó szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo és Cheryl mit sem törődik a 37 év korkülönbséggel, ami köztük van. A párt nem zavarja az sem, hogy sok támadás éri őket a közösségi médiában.

A 23 éves férfi egyáltalán nem szégyelli, hogy egy 60 éves nővel jár, sőt büszkén vállalják kapcsolatuk a közösségi oldalakon is. A TikTokon igen hamar felkapták a videójukat, amin éppen szerelmes csókot váltanak, és csak úgy özönlöttek a gonosz kommentek.

Mások szerint viszont az egész kapcsolatuk kamu, és a like-okra vadásznak. Viszont olyan is akad, aki kiáll a pár mellett:

„Kedvellek titeket, a szerelem nem az életkorról szól"

@ttvleolove_3

Love is blind @oliver6060 ##adultswim##adultswimchallenge##adultswimbump##gf##couplegoals##lover##4u##fup##fy##MACscaraface##fypツ##vibes

♬ VANO 3000 - VANO 3000

Leo elárulta a munkahelyén ismerte meg a nőt, ugyanis a fia volt az üzletvezető a cégnél, Cheryl
pedig gyakran látogatta meg őt. A pár azóta együtt készít TikTok-videókat, és nem zavarják őket a bántó megjegyzések – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.