Kitálalt egy bennfentes: részleteket árult el Meghan Markle szülésével kapcsolatban

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Harry Meghan Markle szülés kórház Lilibet Diana Meghan Markle szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc napja, hogy megszületett Meghan Markle és Harry második gyermeke, Lilibet Diana, ám Archie-val ellentétben, ő az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot.

Mivel az ex-hercegi pár Amerikában él, így nem is volt számukra kérdés, hogy ott is fog világra jönni második gyermekük. Kislányuk születését azonban komoly "kórház-néző" előzte meg - árulta el egy bennfentes a People magazinnak.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Forrás: AFP/Saeed Khan

Meghan és Harry számára elsődleges szempont volt, hogy a kórház szülészete a lehető legprofibb legyen, amibe beletartozott a családközpontú gondolkodás, és az egyénre szabható szülési lehetőségek is. A biztonsági lehetőségeket, valamint a privát szféra védelmét is figyelembe kellett venni.

Ezek mellett azonban volt még egy döntő érv, ami miatt végül a Santa Barbara Cottage Kórházra esett a válaszástuk. Meghannak ugyanis rendkívül szimpatikussá vált az, hogy az intézményt egy nő alapította.

A kórházban egyébként külön menüt kapott Harry és Meghan, az apukát kényelmes kanapé fogadta, továbbá a kórház szállásolta el az ex-hercegi pár biztonsági személyzetét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.