Rá se lehet ismerni! Elképesztő átalakuláson ment keresztül a világhírű zenész - Fotó

Forrás: AFP/John Macdougall -
vámpír átváltozás Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly óta apuka státuszban is tündöklő Ed Sheeran olyan átváltozást produkált, amit sose tudtunk volna elképzelni róla. A babaarcú énekesről sok mindent feltételeztünk, de azt, hogy egy vérszívó szörnyeteggé maszkírozza magát, nos, azt még álmainkban sem.
British singer-songwriter Ed Sheeran listens during a press conference for the film "Songwriter" presented in the "Berlinale special gala" category during the 68th edition of the Berlinale film festival in Berlin on February 23, 2018. (Photo by John MACDOUGALL / AFP) Forrás: AFP/John Macdougall

Ed Sheeran úgy döntött, vámpírrá változik. Természetesen nem, ez nem bizonyíték a vérszívó lények létezésére, hiszen csak pár ügyeskezű emberre volt szüksége ahhoz, hogy az átalakulás végbe menjen.

A félelmetesen hosszú és hegyes műfogak mellett még fekete műkörmöket is kapott az énekes, amikkel állítása szerint igencsak meggyűlt a baja a mosdóhasználatkor.

Ed Sheeran ezzel a június 25-én megjelenő új albumát kívánja prmotálni, ami a Bad Habits címet viseli, és már előrendelhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.