Bimbót villantott a várandós Berki Mazsi: "Ez így kicsit közönséges" - Fotó

mellbimbó komment Berki Mazsi villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi keresi a megfelelő ruhákat kismamaként, erről posztolt közösségi oldalára, de a kommentelőknek előbb tűnt fel a bimbója. 

Minden kismama küzd azzal, főleg nyáron, hogy csinos, de kényelmes öltözéket találjon. Berki Mazsi is egyre nagyobb gondban van, ezért vásárolni indult. A kiválasztott szettről természetesen készített fotót a követőinek, és megnyugtatta őket, hogy még további ruhadarabokat is bemutat majd.

"Remélem melltartó is lesz közte" - írta az egyik követője, akinek egyből feltűnt, hogy Mazsi bimbói átlátszanak a fehér felsőjén. Egy másik hozzászóló egyből védelmébe vette a kismamát mondván, nincs szüksége melltartóra, és nem is újdonság, hogy az embereknek van bimbója. "Semmi gond a cicikkel, csak ez így egy kicsit közönséges, a bimbó mutogatása maradjon meg a Berkinek..." - válaszolta a kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.