Berki Krisztián biztos volt benne, hogy kisfia születik - Videó

baba terhesség Berki Mazsi család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berki házaspár élete legboldogabb időszakát éli, hiszen Mazsi hamarosan életet ad Krisztián második lányának. Vagy talán mégis fiú lesz?

Berkiék élete az elmúlt időszakban tele van izgalommal. Mazsi terhes hasa egyre kerekebb és már az is kiderült, hogy kislány hord a szíve alatt. Ám úgy tűnik, hogy Krisztián csak nehezen tudja elfogadni, hogy egyre nagyobb lesz a családban a nőuralom. Úgy döntött, hogy a baba legújabb ultrahang felvételén maga ellenőrzi, hogy gyermeke nemét.

Egy kis kulissza..... a 13. hetes ultrahang utáni otthoni elemzésemről segítőmmel Mr. Google -lel. Egyszerűen beütöttem a keresőbe "13 hetes fiú magzati fotó", ezután odaültem, és én akkor úgy láttam, hogy "pöcsikéje" van. A csajok megint szövetkeztek ellenem, ahogy szoktak (...) Ma már a második trimesztert nyomatjuk, a gender party-n kiderült számomra, hogy néha még én is tévedek, azóta pedig várjuk a legkisebb lányom érkezését ❤️

- írta Krisztián a videó alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.