Gombos Edina elárulta a titkát!- ezért költözött Miamiba

műsorvezető kiégés Egyesült Államok Miami Gombos Edina költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina hat évvel ezelőtt úgy döntött, hogy férjével és gyermekeivel új életet kezd az Egyesült Államokban. Végre az is kiderült, hogy a műsorvezető akkoriban miért hozta meg ezt a komoly döntést.

Albertóval, a 13 éves Mirandával, és a 6 éves Matteóval immár hat éve élnek Miamiban. Edina nem tervezi a hazatérést, hiszen szerencsére a család minden tagja jól érzi magát Amerikában.

Gombos Edina Forrás: YouTube

Edina a költözés után négy évvel úgy döntött, hogy saját Youtube csatornát indít, amiben nem csak az ottani életükbe ad betekintést, de őszintén mesél arról is, hogy miért nem szeretett volna Magyarországon maradni. Az Aktív egykori műsorvezetője nem titkolja, hogy úgy érezte, hogy már nem tud tovább fejlődni.

„A motiváció tehát az én krízisem volt, huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, így kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok, nem pedig akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy"

– magyarázta akkor vlogjában Edina.

A Blikknek azt is elárulta, hogy igaz, hogy nagyon hiányzik neki Magyarország, mégsem szeretne már visszaköltözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.