Hoppá! Titokban elvált a magyar olimpikon - hónapok óta nem él együtt gyermeke apjával

válás Kovács Ági úszó titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő csendben, a nyilvánosságtól távól vált el gyermeke apjától, akivel titokban keltek egybe 2010-ben. Úgy tudni, hogy az egykori házaspár jó viszonyban vált el egymástól. 

A többdiplomás sportolónő, Kovács Ágnes korábban sem élte a nyilvánosság előtt a magánéletét, olyannyira, hogy mikor 2010-ben összekötötte férjével, Gáborral az életét, az ismerősök a délutáni polgári szertartás után félórával, SMS-ben értesültek a nagy hírről.

"Az eljegyzéskor beszélgettünk, milyen esküvőt szeretnénk. Én a nagy esemény mellett érveltem, míg a páromnak az volt a kérése, hogy meghitt ünnepség legyen. Ezért döntöttünk amellett, hogy a polgári szertartáson szűk családi körben mondjuk ki az igent" - mesélte korábban az olimpikon.

Kovács Ági titokban vált el férjétől Forrás: Aquaworld

Nem sokkal később 2011-ben megszületett kisfiúk, Gábor Dominik és úgy tűnt, hogy a szerelmesek harmoniában élik együtt a mindennapjaikat. Jó ideje azonban nem látták együtt a házaspárt, kiderült, ennek az az oka, hogy különváltak az útjaik.

"Ahogy sajnos a legtöbb kapcsolat a mostani világban, az övéké is véget ért. Mindent megbeszéltek és úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Nem nyilatkoztak róla, nem születtek belőle cikkek, a szurkolók, a rajongók nem értesültek róla, de ha Ágit a környezetében valaki megkérdezte a házasságáról, akkor elárulta, hogy már nincsenek együtt Gáborral. Egyébként Ági boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik, sokat dolgozik ugyan, de nagyon szereti a munkáját, és a gyermeknevelés tölti még ki a mindennapjait" - árulta el a Blikknek egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.