Kitálalt Meghan Markle apja: szerinte ez a legnagyobb hibája lányának és Harry hercegnek

Forrás: NORTHFOTO -
Thomas Markle Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle apja sosem tartotta meg magának a véleményét, most sem tette: úgy gondolja, nagy hibát követett el Meghan és Harry.

Thomas Markle sosem riadt vissza attól, hogy kiteregesse a szennyest és elmondja véleményét lánya viselkedéséről. Ezúttal sem rejtette véka alá a gondolatait. Elárulta, szerinte nagy hiba volt, hogy Meghan és Harry kiléptek a királyi családból.

Meghan apja, Thomas Markle Forrás: NORTHFOTO

"A királyi család elhagyása a legnagyobb hiba, mert ebbe házasodott bele. Az angliai emberek szerették őket, sztárok voltak. Aztán kiléptek, és amikor ezt megtették, az embereket is elhagyták" - mondta Thomas Markle. Hozzátette, Harrynek azt javasolja, hogy ne teregesse ki a szennyest. "Ne beszéljen többet a királyi családról, ne adja ki a családi titkokat. Szeresse a gyerekét, a feleségét, de a nagyanyját és az apját is" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.