Álnéven jelent meg Istenes Bence első dala - a futball EB-re írta

videó Istenes Bence Richy zenei karrier Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető egy kitalált figura bőrébe bújva indította el zenei karrierjét, első dalát az Eb-re írta.

"Richyke karaktere már felbukkant egy reklámban és az IstenEst című műsoromban. Ő tulajdonképpen egy kitalált figura, egy kicsit az alteregóm is, a követőim pedig szeretik a sokszor kicsit pofátlan, beszólogatós figurát" - kezdte a műsorvezető a Blikknek.

"Nagyon szeretem a zenét, régi vágyam volt zenei téren is kreatívkodni. Bár az elmúlt egy évben készítettem már egy-két feldolgozást, valamiért azt éreztem, hogy Istenes Benceként nehezebb megvalósítani, amit elképzeltem.

Így, hogy egy karakter bőrébe bújok, sokkal szabadabban tudok alkotni. Ez a szabadság lehetővé teszi, hogy én is jól érezzem magamat és az embereket is szórakoztassam. Ez a dal az Eb-re készült és bízom benne, hogy ez a laza, vicces stílus elnyeri az emberek tetszését" - magyarázta Istenes.

Bence a lapnak elárulta, hogy az utolsó pillanatban majdnem le kellett mondania a projektről.

"A felvétel előtt sérültem le és kerültem kórházba. Szerencsére hamar kiengedtek, így elmentünk a stúdióba, sőt, még egy kis videót is forgattunk. Nem volt egyszerű így sérülten, és nem is akartam túlhajszolni magam, nem kockáztatom az egészségemet, de a végeredmény szerintem nagyon jó lett" - árulta el Bence.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.