Heves csókolózás közben kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket - Videó

csók fotó Ben Affleck románc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete robbant be a hír, hogy Jennifer Lopez vőlegényével történt szakítása után pár hétre rá újra összejött exével, Ben Affleckkel. Azóta több lesifotó is bizonyította, hogy a két sztár között izzik a levegő, le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. 

Jennifer Lopez négy együtt töltött év után áprilisban szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. Az énekesnő nem búslakodott sokáig, gyorsan felmelegítette a káposztát és összejött exével, Ben Affleck-kel. A jelek szerint ez nem csak egy múló hóbort, egy meg nem nevezett forrása szerint a sztárpáros már az összeköltözést tervezi.

J.Lo már össze is csomagolt Miamiban és jelenleg iskolát keres 13 éves gyermekei számára Los Angelesben. A forrás szerint Kaliforniába költözik a sztármami és Los Angeles lesz a bázisa. Ez pedig azt jelenti, hogy sok időt tud majd együtt tölteni Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Gigli című filmben Forrás: AFP

A minap pedig egy videó is előkerült a turbékoló gerlepárról, amint J.Lo húgának 50. születésnapi bulijának heves csókot váltanak egymással. A felvételt látva megkérdőjelezhetetlen, hogy a két világsztár egyenesen odavan egymásért.

A felvétel megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.