Így szurkolnak a hírességek a magyar válogatottnak - Fotók

meccs foci Eb 2021 szurkolás Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai, hiszen 18:00-kor veszi kezdetét a portugálok elleni Eb-meccs. Sok magyar híresség a helyszínen drukkol a magyar válogatottnak.

Több híresség is posztolt közösségi oldalára, Budapest utcáit pedig megbénították a szurkolók, focilázban ég az egész ország.

Akadnak, akik a helyszínen nézik végig a portugálok elleni mérkőzést, Sváby András is köztük van: a műsorvezető nagy fiával, Petivel látogatott el a mérkőzésre:

Deniz egyedül pózol a stadionban készült szelfin, amihez ennyit fűzött:

Az immár kétgyermekes Hódi Pamelaférjével, a focista Tóth Bencével otthonról szurkol a magyar válogatottnak, Kasza Tibi felesége, Manker pedig egy 2016-os fotóval üzent a fiúknak.

Tücsi nem vette félvállról a drukkolást, és a helyszínen, piros fehér zöld zászlót festve az arcára izgulja végig a mérkőzést:

Tápai Szabina pedig még kora délután jelentkezett be egy piros, Magyarországos pólóban az Instagramon, és ezt írta:

A stadionban szurkol még Nagy Dani, az Exatlon egykori nagy esélyese feleségével, Ramónával:

A Sztárban Sztár egykori versenyzője, az aranytorkú Miss Mood pedig egy igen szexi, piros, fehér, zöld szettben szorít a magyar válogatott sikeréért:

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.