Lebuktak: a szájról olvasó szakértő szerint Katalin hercegné így hívja Károly herceget

Forrás: AFP/Danny Lawson -
királyi család Károly herceg Katalin hercegné nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Károly herceg a legtöbb ember számára úgy él a köztudatban, mint Anglia leendő királya, úgy tűnik, hogy menye, Kate Middleton szimplán nagypapának szólítja. 

Katalin hercegnő és Vilmos herceg elkísérték Károly herceget és Camillát a G7-es csúcstalálkozóra, mely során találkoztak a világ néhány vezetőjével. Érkezéskor a hercegné üdvözölte apósát, és egy szájról olvasó szakértő szerint azt mondta: "Helló nagypapa, hogy vagy?" - adta hírül a The Sun.

Katalin hercegnő a leglustább, Károly herceg a legaktívabb uralkodó Forrás: AFP/Danny Lawson

Károly herceg Katalin és Vilmos három imádnivaló gyerekének - György és Lajos hercegnek és a pimasz Charlotte hercegnőnek a nagyapja, így a név teljesen helytálló. Katalinnak és Károly hercegnek kiváló a kapcsolata egymással, ezt bizonyította az a jelenet is, amikor Fülöp herceg temetése után Katalin hercegnő arcon csókolta a bánatos Károly herceget.

Katalin már többször is bebizonyította, hogy méltó királynéje lesz az Egyesült Királyságnak, amikor Vilmos herceg trónra kerül. A királynőhöz hasonlóan ő is nyugodt marad minden helyzetben és mindent megtesz azért, hogy egyben tartsa a családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.