Újra férjhez ment a 15 éve elhunyt Zavadszky Gábor özvegye: azt is tudni, ki a vőlegény

Forrás: instagram.com/zavadszkymoni -
esküvő házasság Zavadszky Gábor Zavadszky Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 évvel ezelőt az egész ország Mónikával és kicsi ikreivel gyászolt: akkor veszítette el szerelmét, a válogatott focistát, Zavadszky Gábort. Az asszony most végre újra boldog, lapértesülések szerint férjhez ment.

Mónika egyedül nevelte fel ikrefiait, Norbertet és Rolandot, akik ma már 22 éves felnőtt fiatalemberek. Édesanyjukra is rátalált a boldogság, a Blikk úgy tudja, hogy végre talált egy férfit, akivel összekötötte az életét. Az esküvőt gyönyörű körülmények között, Turán tartották. A vőlegény a korábban zajszintmérő cégek ügyvezetőjeként dolgozó Bite Pál. A lap kereste a friss házasokat, de nem érték el őket, ismerőseik szerint külföldre utaztak.

Zavadszky Mónika és ikerfiai 2019-ben Forrás: instagram.com/zavadszkymoni

A válogatott labdarúgó Zavadszky Gábort 31 éves korában Cipruson érte a halál, az Apollon Limassol légiósaként játszott akkor. Halálában valószínűleg a club orvosának hanyagsága is közrejátszott, megfelelő kezeléssel elkerülhető lett volna a DIC-szindróma, ami Gábor életét elvette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.