8 éves és 67 kiló: a súlyosan elhízott Sanyikán akar segíteni Schobert Norbi

elhízás szénhidrát Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza után egy túlsúlyos kisfiút karolt fel Schobert Norbi. A fitneszguru úgy véli, segítségével a 8 éves Sanyika is lefogyhat és teljes életet élhet. 

"Balogh Sanyika 8 éves, 67 kiló. A testzsír miatt nem tud a gyerekekkel játszani, fullad, lélegzéstámogató géppel alszik. Átlagosan étkezik. Kb napi 300 g ch. A szokásos: zsemle, sport szelet, banán, túrós tészta, rántott husi, rizs. Az orvos szerint egyen kevesebbet. Ennyi. Szerintem napi 60 g ch és sok natúr husi, sajt, túró, keto kenyér, nem édes gyümi, tojás, cukormentes édesség. Most segítek, támogatom és ha adtok egy kis erőt, jókívánságot, 1 hónap múlva beszámolunk. A Jóisten segítsen!" - írta posztjához Norbi.

Norbi korábban hazánk legkövérebb tinije, Rácz Géza mellé állt, aki egy év alatt hatalmas sűlytól szabadult meg. A fiú a minap megmutatta, mennyit változott a teste.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.