"A szexszel vigyázzatok" - Követői látják el tanácsokkal a mindenórás Sáfrány Emesét

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
szülés várandósság Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy közeleg a szülés időpontja, egyre inkább izgul Sáfrány Emese. Erről az Instagramra is posztolt, ahol rajongói megnyugtató sorokat küldenek neki, de volt, aki azt javasolta, óvatosan a szexszel, mert beindíthatja idő előtt a szülést. 

"36. hét. Egyre izgalmasabb a helyzet, egyszerre vagyok izgatott és kezdek stresszelni, hogy minden rendben legyen majd" - írta a kép mellé Emese, akit követői mindeféle jótanáccsal elláttak az utolsó hetekre. Volt, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy ilyenkor már vigyázni kell az együttlétekkel, mert idő előtt beindíthatja a szülést:
"Nem szabad stresszelni különben bevonzod a rosszat,csakis a jóra, pozitiv dolgokra gondolj! (...) A szexel vigyázzatok mert beindithatja a szülést, tapasztalat..."


A híresség egyébként az egész várandóssága alatt aktívan jelen volt a közösségi oldalon, teste változásait is megmutatta követőinek.

"Egy hónap van vissza a fiam születéséig. Megélem a várandósság 'nehézségeit' és szépségeit is egyaránt, de hiszem, hogy nagyban hozzájárult a kiegyensúlyozottságomhoz az, hogy nőként jól érzem magam bőrömben" - tette a közzé a minap rendkívül szexi fehérneműs fotóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.