Elképesztő! Szinetár Dóra megmutatta, mennyit fejlődött a kisfia - Fotó

Forrás: Szinetár Dóra/Instagram -
Benji fotó Szinetár Dóra kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra egy megható posztban mesélt arról a közösségi oldalán, hogy milyen sokat fejlődött az utóbbi időben legkisebb gyermeke, Benji. 

A háromgyermekes édesanya, Szinetár Dóra büszkén mutatja meg családját a közösségi oldalán. Két fiát sűrűbben, lányát, Zorkát ritkábban láthatják a rajongói.

Az édesanya legújabb posztjában Benji fejlődéséről írt néhány sort, illetve azt is elárulta, ki az, akinek nagyon hálás.

"Vannak emberek, akiknek örökké hálásak leszünk. Nem csak a szakértelmükért, hanem elsősorban a szeretetükért. Németh Emőke ilyen. Nélküle nem tartanánk ott, ahol tartunk, a mi okos, ügyes, édes kicsi fiúnkkal. Mert nem csak abban segít, hogy mit érdemes éppen erősíteni Benjiben, hanem abban is, hogy erősíti bennünk az érzést, hogy együtt mindenre képesek vagyunk, és hogy az számít a legtöbbet, amit mi hozzáteszünk ahhoz, amit Benji magával hozott. Mert a genetika csak egy adottság. Az ÉLET nem erről szól..." - olvasható Dóra bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.