Ezt a 4 csillagjegyet a legkönnyebb kihasználni: jóhiszeműségük határtalan

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy jóhiszeműség horoszkóp magazin kihasználás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van négy csillagjegy, melyeknek szülöttei mindig a legjobbat akarják embertársaiknak, nagyvonalúságuk miatt azonban gyakran szégyentelenül kihasználják őket. Pedig az empátia és az érzékenység olyan emberi erősségek, melyek gazdagítják a világot, ezért pedig jutalmat érdemelnének.

Ha te is sokszor azt érzed, hogy csak adsz és adsz, de erőfeszítéseidet senki sem viszonozza, úgy gondolod, hogy sokszor kihasználnak, akkor lehet, hogy te is a Bika, a Halak, a Mérleg vagy a Nyilas jegyében születtél. E négy csillagkép szülötteinek jóhiszeműségével és kedvességével sokan kíméletlenül visszaélnek, pedig ők tényleg megtesznek mindent, hogy segítsenek a rászorulókon.

Őszinte támogatás, mely sosem talál viszonzásra

Amikor ezek az érzékeny, segítőkész emberek azzal szembesülnek, hogy kihasználták őket, eluralkodik rajtuk a szomorúság. Pár pillanat múlva azonban megrázzák magukat, és innentől úgy vélekednek, hogy nem tekernék vissza az idő kerekét, semmi esetre sem cselekednének másképp. Inkább hagyják magukat ezerszer kihasználni, mint hogy elutasítanak egy segítségre szoruló embertársat. Az ilyen emberek gyengének tűnhetnek, mégis a saját értékeikben való hitük a legnagyobb erősségük.

A Bika, a Halak, a Mérleg vagy a Nyilas csillagkép szülötteinek jóhiszeműségével és kedvességével sokan kíméletlenül visszaélnek Forrás: Shutterstock

Bika (04.21-05.20.)

A bikák rendkívül türelmesek, kitartóak és gondoskodóak. Számukra a hűség, a megbízhatóság és a támogatás becsületbeli ügy. Minden kapcsolatukban - legyen az baráti vagy szerelmi - biztosan számíthatnak rájuk. Melegszívű, odaadó, békeszerető természetüket csak kevesen tudják értékelni, a legtöbb esetben sajnos nem térülnek meg a bikák erőfeszítései. Végtelen türelmüknek köszönhetően soká feszíthetjük a húrt náluk, ha azonban elszakad a cérna egy életen át haragot tarthatnak.

Halak (02.20-03.20.)

A Halak szülöttei a legérzékenyebbek az állatövi jegyek közül. Lételemük a környezetükről való gondoskodás, viszonzást pedig sosem várnak. Akkor is segítenek másokon, ha emiatt ők rosszul járnak, saját érdekeikről is megfeledkeznek, nem tudnak nemet mondani. Együttérző képességük határtalan, de amikor ők kerülnek szorult helyzetbe, a legtöbbször hoppon maradnak.

Mérleg (09.24-10.23.)

A mérlegek egész életükben a harmóniára törekednek. Könnyen teremtenek kapcsolatot, társasági emberek, mindenkivel megtalálják a közös hangot. Kényelmetlenül érzik magukat a konfliktushelyzetekben, kerülik a vitát és sosem panaszkodnak, ha rosszul bánnak velük. Döntésképtelenségük oka is a legtöbb esetben az, hogy senkit sem akarnak megbántani, mindenki érdekeit szem előtt akarják tartani. Ezt pedig a legtöbb ember gátlástalanul ki is használja, hiszen ha egy mérlegen élősködik valaki, az általáben semmiféle következményekkel nem jár.

Nyilas (11.23-12.21.)

A nyilasok rendkívül barátságosak és segítőkészek, a végtelenségig hisznek abban, hogy a világ jó, és a jótettek helyébe előbb utóbb jót várhatnak. Nagyon nagyvonalúak, emiatt pedig sokszor mások céltáblájává válnak, alaposan kihasználják őket. A segítségért pedig nem kérnének sokat: bármit elérhetünk náluk, ha azt érzik, hogy felnézünk rájuk, elfogadjuk a véleményüket és támogatjuk őket céljaik elérésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.