Ettől cukibbat ma már nem látsz! Így szurkolt apukájának Gulácsi Péter kisfia a Puskás Arénában - Fotó

Európa Bajnokság foci Eb 2021 szurkolás Puskás Aréna szurkolt Gulácsi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott kapusának kisfia a jövő héten lesz hároméves: természetesen ő is jelen volt a tegnap megrendezett magyar-portugál meccsen.

Gulácsi Péternek kisfia, Dominik Zoltán is a helyszínen izgulta végig a magyar válogatott első meccsét. A csapat kapusa a bekapott gólok ellenére egyértelműen az egyik legjobbja volt az Eb-meccsnek.

A tündéri kisfiú anyukája karján ülve, Gulácsi mezben követte végig az eseményeket, és biztosan egy életreszóló élmény volt számára is, hogy élőben ott lehetett a stadionban, és látta, ahogy több ezer ember együtt szurkol a válogatottnak, és persze apukájának. Egyértelműen ez az egyik legcukibb fotó a tegnap esti foci Eb kapcsán.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.