"Hatalmas fájdalom volt számomra" - Weisz Fanni maga sem érti, mi történt vele

Forrás: instagram.com/realweiszfanni -
békülés weisz fanni testvére Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és a testvére, Gábor évekig egymás támaszai voltak, majd egy kis „mosolyszünet" következett. Az elmúlt esztendők nehézségeiről a holnap megjelenő HOT! magazinban mesél a testvérpár.

"Az elmúlt öt év alatt hatalmas fájdalom volt számomra, hogy nem kerestem őt. Féltem ráírni, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Magam sem értem, hogy mi történt velem..." – ecseteli Fanni a lapban, akivel bátyja ez idő alatt is próbálta felvenni a kapcsolatot, de sikertelenül.

"Megvédeni csak azt lehet, aki hagyja" – mondja a fiatalember. "De tudtam, hogy ez az állapot nem tart örökké. Aztán egyszer csak végre írni kezdett nekem."

Weisz Fanni végre ismét jóban van testvérével Forrás: instagram.com/realweiszfanni

Hogy mi vezetett a változáshoz, és milyen közös terveik vannak a testvéreknek? A HOT! legfrissebb számából kiderül! Keressétek a magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.