A magyar fitneszmodell megmutatta, milyen a teste, ha éppen nem pózol – Fotó

Németh Dorottya test Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya mindig is nyíltan vállalta, hogy még fitnesz-világbajnok lévén sem tökéletes az alakja. Egy látványos fotóval mutatta meg követőinek, milyen egy valódi nő teste.

A magyar fitnesz-modell célja, hogy a valódi szépséget hirdesse, és a nők elfogadják magukat. Hiszen a közösségi médiában rengeteg „tökéletes" nővel találkozhatunk, ám ez nem a valóság, mégis sokakban gátlásokat, önbizalomhiányt szül.
Németh Dorottya bevállalta, hogy megmutatja, milyen az ő teste szülés után, ha éppen nem vágja pózba magát.

„Induljon egy olyan trend, ahol mindenki végre elfogadja, hogy a saját testében úgy érzi jól magát, ahogy ő szeretné, nem ahogy előírják neki! Ahol a normális testet normalizáljuk, nem pedig irreális elvárások miatt érezzük magunkat kevésnek! Legyen menő szeretni a testünket, akkor is, ha az nem hibátlan!

Legyen menő foglalkozni az egészségünkkel és nem beáldozni a hülye diétáknak, amiket magunkra erőszakolunk, hogy megfeleljünk az aktuálisan kikiáltott női testideálnak! Legyen menő valódinak lenni, tökéletesen tökéletlennek, olyannak, amilyennek megszülettünk, nem pedig olyannak, amit a média megkreált! Legyen menő azt mondani: ELÉG JÓ VAGYOK, úgy ahogy vagyok!" – írta Facebook-oldalán a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.