Ernyey Béla elítéli azokat a nőket, akik idővel „ténsasszonyokká, kofákká” válnak egy kapcsolatban

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Ernyey Béla nők vélemény beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ernyey Béla markáns véleményt fogalmazott meg azokról a nőkről, akik a házasság alatt elengedik magukat. 

Ernyey Béla és párja, Balaton Dóra 13 éve élnek együtt, a 38 év korkülönbség ellenére is kiegyensúlyozott és harmonikus a kapcsolatuk.

Ernyey a Mokka stábjának mesélt arról, hogy mi az, ami igazán izgalomba tudja hozni.

"Soha nem az izgatott, amikor egy nő teljesen le volt vetkőzve, hanem az, amikor valami még volt rajta, és el tudtam képzelni, hogy az én hatásomra esetleg le akarná venni. Ha ezt ráforgatod egy kapcsolatra, beviszed egy házasságba, akkor ezek az apróságok, hogy már majdnem ott vagy, de még mindig van olyan, hogy na igen vagy nem? Ezek jópofa dolgok, mert az ember ezzel önmagát is tuningolja, és a társa pedig érzi ezt. Erre rá lehet építeni egy játékot, ez mindig izgalmas" - fejtette ki Béla.

Ernyey Béla Forrás: MTI/Zih Zsolt

Többek között arról is beszélt, hogy kifejezetten elítéli azokat a nőket, akik idővel elengedik magukat, és nem adnak magukra.

"Mondanék egy nagyon durva példát: én kifejezetten elítélem azokat a nőket, akik nádszál vékonyan, jó illatúan, a legjobb oldalukat mutatva megismerkednek valakivel, azzal össze is jön a kapcsolat. Majd eltelik másfél-két év, esetleg születik egy gyerek vagy kettő, és utána ténsasszonyokká, kofákká válnak, akik rossz papucsban, nejloncekkerrel lebattyognak a közértbe. Egyszerűen nem látom be, hogy ez mi. Történt egy győzelem és utána azt már nem vesszük komolyan? Miért nem vesszük a fáradságot, miért nem vagyunk annyira udvariasak azzal, akivel együtt élünk, hogy megtartjuk ugyanazt a távolságot, a titkoknak egy részét, hogy úgy tudjunk ránézni mi, férfiak a nőre, mint egy nő, és a nő is egy férfira"

- magyarázta Ernyey.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.