Pataky Attila: "A feleségem mentette meg az életemet"

Forrás: Pataky Attila -
házasság szerelem Pataky Attila férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere, Pataky Attila és felesége, Orsi 12 évvel ezelőtt szeretett egymásba, szerelmük pedig azóta is töretlen. 

Először csak barátként tekintett egymásra Pataky Attila és felesége, Orsi, azonban hamar rá kellett jönniük, hogy ami kettejük között van az sokkal több, mint barátság.

12 éve éve élnek együtt, hét éve kötötték össze hivatalosan is az életüket, a szerelem és a szenvedély pedig a mai napig nagyon fontos része a kapcsolatuknak. Persze, ehhez rengeteg munkára és energiára van szükség, amit a zenész és felesége is pontosan tud.

Pataky Attila és felesége, Orsi között óriási a szerelem 12 év után is Forrás: Pataky Attila

Pataky nagyon figyelmes férj, bár fontosnak tartja, hogy a másik számára megadja a kellő szabadságot, mindig odafigyel a feleségére és megajándékozza valami aprósággal.

Az elmúlt egy év a házaspár számára is nagyon megterhelő volt, a koronavírus ugyanis ledöntötte a lábáról az Edda frontemberét. Attila szerint a felesége mentette meg az életét, a tőle kapott szeretet adott neki erőt ahhoz, hogy erős maradjon - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.