Angelina Jolie kiakadt: ezzel az új tetoválással üzen Brad Pittnek - Fotó

Brad Pitt üzenet Angelina Jolie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezáródott Brad Pitt és Angeline Jolie gyermekelhelyezési pere és nem úgy alakult, ahogy a színésznő szerette volna. 

Brad Pittnek sikerült győzelmet aratnia a bíróságon exfeleségével szemben, megkapta a régóta áhított közös felügyeleti jogot a gyerekek felett. Angeline Jolie azonban nem volt túl boldog, keményen kritizálta utána a bírót, aki szerinte sok mindent nem vett figyelembe, például megtagadta, hogy meghallgassa tinédzserkorú gyerekeit.

Angelina Jolie a maga módján állt bosszút, egy új tetoválást varratott a karjára. A rajzon az „Eppur si muove" felirat olvasható olaszul, ami magyarul annyit jelent: „És mégis mozog a Föld". Az idézet 1633-ig nyúlik vissza, amikor Galilei kénytelen volt visszavonni azt az igaz állítását, miszerint a Föld a Nap körül mozog - írja a Page Six.

Angelina valószínűleg ezzel üzen a világnak és volt férjének, hogy nem tartja igazságosnak a döntést, de egyszer majd úgyis kiderül, hogy neki volt igaza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.