Bámulatos fogyás: még szűz volt a 200 kilós srác, fogyott 76 kilót, így változott meg az élete

Forrás: mediadrumworld.com/@omarthaherfi/mediadrumworld.com/@omarthaherfit/Mediadrumworld.Com/@Omarthaherfi -
fogyás életmódváltás túlsúly egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Omar Thaher csaknem 200 kilót nyomott 19 évesen, szűz volt és komoly önértékelési problémákkal küzdött. Egyik napról a másikra eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább.

A kanadai Torontóban élő Omar Thaher online fogyókúrás edző és zenész már hatéves korában túlsúlyos volt. Az étel nyújtotta a biztonságot Omar számára, ez azonban oda vezetett, hogy 19 éves korára kb 200 kilót nyomott és 5XL-es inget viselt. Osztálytársai csúfolták, a lányok rá se néztek, még mindig szűz volt, családja pedig aggódott az egészsége miatt - írja a Northfoto.

Omar 19 évesen kb 200 kilót nyomott Forrás: mediadrumworld.com/@omarthaherfi/mediadrumworld.com/@omarthaherfit/Mediadrumworld.Com/@Omarthaherfi

Az alacsony önértékeléssel küzdő Omar 2018 áprilisában úgy döntött, hogy teljes életmódváltásra van szüksége: magas fehérjetartalmú, magas rosttartalmú ételeket kezdett el fogyasztani és súlyzós edzésbe kezdett. Alig 18 hónap alatt Omar kb 77 kilót fogyott, jelenleg 123 kg a súlya és XL-es méretet visel.

Omar 22 évesen Forrás: mediadrumworld.com/@omarthaherfi/mediadrumworld.com/@omarthaherfit/Mediadrumworld.Com/@Omarthaherfi

A most 22 éves srácnak most már van önbizalma és a randizásba is bevetette magát. Egy problémája van: a rendkívüli súlycsökkenés miatt valószínűleg plasztikai műtétre lesz szüksége, hogy eltávolítsák róla a felesleges bőrt.

Magyarországon is történnek hasonló bámulatos fogyások. Rácz Gézának, akit Schobert Norbi mentorál, egy év alatt sikerült lefogynia 100 kilót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.