Plasztikai sebész kése alá feküdne Jaksity Kata

modell plasztika szépség Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell, Jaksity Kata korábban teljesen ellene volt a különféle plasztikai beavatkozásoknak, de az elmúlt két évben megváltozott erről a véleménye. A közeljövőben akár arra is sor kerülhet, hogy ő maga is kés alá fekszik. 

Jaksity Kata Köböl Anita műsorában mesélte el, hogy az elmúlt időszakban saját magán is észrevette az idő múlását, ami miatt megfordult a fejében, hogy plasztikai beavatkozásra adja a fejét valamikor.

Az egykori modell korábban teljesen ellene volt a plasztikának, de az ezzel kapcsolatos véleménye az utóbbi időben teljesen megváltozott - írja a Bors.

Jaksity Kata sokáig ellenezte a plasztikát, de az utóbbi időben gyökeresen megváltozott erről a véleménye Forrás: Life.hu/Zsigmond László

"Az arcomon a szememet találom a legszebbnek, ezért ezt szeretem hangsúlyozni, az utóbbi két évben viszont a formája teljesen megváltozott.

Régebben nagyon ellene voltam a szépészeti beavatkozásoknak, de feltettem magamnak a kérdést, hogy ha már ilyen fejlett az orvostudomány, akkor miért ne használjam ki?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.