Felháborító: kocsijában hagyta a kutyát a nagy hőségben, majdnem tragédia lett a vége

kutya Nyár hőség állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi a kocsiban hagyta kutyáját a budaörsi bevásárlóközpont parkolójában, miközben beszaladt vásárolni a 30 fokos hőségben. A helyi állatvédők szerencsére épp arra jártak, így nem végződött tragédiával az eset.

Bár az állatvédők rendszeresen figyelmeztetik az embereket, hogy állataikat ne hagyják járműveikben a tűző napon, sajnos újra meg újra előfordul, hogy valaki az autóban hagyja a kutyákát, amíg bevásárolni indul.

Legutóbb az Állatmentő Angyalok csapata fedezett fel egy kutyust egy budaörsi bevásárlóközpont parkolójában, amint épp gazdájára várt.

- mondta a Ripostnak Bangha Viktor, aki el akarta kerülni, hogy be kelljen törniük az ablakot, ezért az Auchan bemondójában hívták ki a férfit a bevásárlóközpontból. A férfi, amikor végre előkerült, meglepően közömbösen reagált az állatvédőkre.

Hétvégén nagy hőség várható hazánkba és az állatokra is oda kell figyelni, hogy mindig biztosítsunk számukra naptól védett, hűvös helyet, megfelelő mennyiségű friss ivóvizet és semmiképpen ne hagyjuk őket a kocsiban bezárva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.