Horgas Eszter: „Időnként úgy érzem, már nem vagyok alkalmas egy párkapcsolatra”

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fuvolaművésznek nem rég véget ért egy hosszú párkapcsolata. Horgas Eszter elárulta, nagyon vágyik a szerelemre, de néha úgy érzi, nem áll készen egy párkapcsolatra.

Horgas Eszter számára nem volt könnyű az elmúlt időszak. Elveszítette édesapját, és a párjával is szakítottak. Nem tagadja pszichológus segítségét is kérte.

„A lelkemet is próbálom gyógyítgatni, szakembertől kértem segítséget és úgy érzem, jó irányba haladunk. Remélem, hogy egyre több lesz az agyamban a pozitív gondolat és talán már ki is merészkedem a fény felé. Az az igazság, nagyon nehezen nyitok, még sok bennem a félelem, hogy megengedjem bárkinek is, hogy bizonyos távolságon belül közelebb jöjjön. Viszont már nincs bennem az a fajta elutasítás, hogy mindenki hagyjon békén, hanem néha már elhiszem, hogy hamarosan kisüt a nap" – mesélte a Borsnak a művésznő.

Horgas Eszter vágyik egy újabb szerelemre. Fotó: Marton Szilvia - Origo

Horgas Eszter úgy érzi, lassan készen állna egy újabb szerelemre, reméli, most sok új emberrel fog találkozni majd a munkája során.

„Az a vágyam, hogy egyszer csak ott teremjen mellettem az az ember, akit nekem szánt a sors és nyakig elmerüljek a szerelemben. Az ember sokszor tagad, és időnként úgy érzem, hogy már nem vagyok alkalmas egy újabb párkapcsolatra. Ezeket az akadályokat át kell lépnem, hogy merjek újra hinni. Júliusban véget ér egy újabb hét éves periódus és bízom abban, hogy sok jó dolog történik velem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.