Még mindig felfoghatatlan! Egy éve távozott az élők sorából a pólóslegenda, Benedek Tibor

Forrás: Instagram/eprespanni -
halál gyász Benedek Tibor évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a válogatott egykori szövetségi kapitány, Benedek Tibor. 

Az egész országot megrázta a hír, amikor tavaly, 2020. június 18-án mindössze 47 évesen hoszantartó betegség után elhunyt Benedek Tibor.

Özvegye, Epres Panni férje halála után hónapokig élt visszavonultan. Először a tavaly szeptemberi Glamour-gálán vállalt egy rövid nyilvános szereplést, amikor kedvenc tervezőjének adta át a díjat.

Különleges szerelem az övék Forrás: Instagram/eprespanni

Egészen múlt év novemberig nem vállalt semmilyen munkát, felkérést, minden idejét a családjának, a gyermekeinek szentelte.

Bár felfoghatatlan, mit érezhet a gyönyörű feleség és gyermekei, Panni igyekszik a családból erőt meríteni - írja a Blikk.

Egy igazi végtelen szerelem volt az övék: Benedek Tibor és Epres Panni

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó életének 48. évében hunyt el. Epres Panni, élete szerelme a végsőkig kitartott mellette. Történetük pedig a megszokottnál is romantikusabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.