Meglepő döntést hozott Meghan Markle: de mit szól ehhez Harry?

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
királyi család Meghan Markle Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné július 1-jén lett volna 60 éves, ez alkalomból egy szobrot állítanak neki a Kensington-palotában, melyen természetesen Harry is részt fog venni. 

Pár napja még felröppentek a pletykák, hogy Meghan is csatlakozik majd férjéhez, Harry herceghez. Harry-t nagyon megviselte Fülöp herceg temetésén, hogy családja nagyon ridegen viselkedett vele, ezért Meghan elgondolkozott rajta, hogy férjét támogatva ö is Londonba utazik a Diana szobor felavatására.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Most azonban egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Meghan meghozta a döntést és Kaliforniában marad, így Harrynek egyedül kell ismét szembenéznie családjával - írja a Vanity Fair.

- nyilatkozta az ismeretlen forrás.

Az már biztos, hogy egy fix találkozója lesz a hercegnek, II. Erzsébet királynő ugyanis privát ebédre hívta meg, így lesz alkalmuk megbeszélni az elmúlt időszak eseményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.