Nyolc év után vége Malek Miklós házasságának: "Nagy szomorúságban váltunk el...."

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
házasság válás Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Miklós a tehetségkutató mentoraként vált országszerte ismertté, életéről évek óta nem tudhatunk semmit. Most elárulta, sajnos a házassága 8 év után véget ért.

Malek Miklóst az X-Faktor mentoraként ismerte meg az ország, de hiába lett hihetetlenül népszerű, életét mindig megtartotta magának. Utoljára 2013-ban olvashattak róla az emberek, amikor kimondta a boldogító igent élsportoló szerelmével, a lengyel származású Kaisával. Azóta nem sokat hallottunk a párról, ám most kiderült, hogy az útjaik eltávolodtak, majd el is váltak egymástól.

Malek Miklós házassága véget ért Fotó: Szabó Balázs [origo]

"Sajnos az élsportoló karrierjének vége szakadt, ami nem volt könnyű időszak, de Kasia elképesztő munkabírásának és szorgalmának köszönhetően egészen más területen ugyan, de megtalálta a lehetőséget és a sikert" - mondta a Best Magazinnak Malek Miklós.

Nagyon sokat kell utaznia, az elmúlt években szinte csak pár hetet találkozhattunk. Békében és nagy szomorúságban váltunk el, és a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.