"Azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni" - Dobrády Ákos kisfia születéséről mesélt

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
apás szülés Dobrády Ákos szülésélmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete, hogy megszületett a TNT énekesének első gyermeke.Az újdonsült apuka boldogsága egyszerűen leírhatatlan, ami a szülőszobában történteknek is köszönhető, hiszen Dobrády Ákos végig párja mellett volt.

"Apás szülés volt, így az első pillanattól kezdve ott voltam a párom mellett. Nem akartam semmiről sem lemaradni. Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van! Amikor a kezemben tartottam a kisfiamat, azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni. Fantasztikus, hihetetlen élmény volt!" – mesélte boldogan a Ripostnak Dobrády Ákos, aki még egy plusz élménnyel gazdagodott:

Dobrády Ákos Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nikit és Bendét három nap után haza is engedték a kórházból. Talán az első egy-két napban volt a kisfiam egy kicsit nyűgösebb, de azóta sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, mint azt gondoltuk. Van, hogy fáj egy picit a hasa, de összességében nagyon nyugodt baba. A kórházban elmondták nekünk, hogy az első pár hétben csak az evés és az alvás tölti ki a napjait, és valóban eddig csak ez történt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.