Ebből élhet Amerikában Labancz Lilla

Forrás: Labancz Lilla/Instagram -
Labancz Lilla Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labancz Lilla nagy álmát szerette volna Amerikában valóra váltani, de végül a színészkedés helyett másban találta meg a sikert.

Az Álom.net főrszereplőjeként nem sikerült az itthoni filmezés világába berobbannia, Labancz Lilla azonban nem adta fel álmát, Amerikába utazott 2010-ben.

Labancz Lilla 2009-ben

Elvégezte a New York-i filmakadémiát színész szakon, de két kisebb mellékszerepen kívül nem igazán volt látható hollywoodi filmekben. Mivel nagy álmát, a filmezést végleg feladta, most a színház felé kacsingat, felkérést kapott ugyanis A Gergely Theáter: Nő a tét című darabjának egyik szerepére.

Labancz Lilla Forrás: Labancz Lilla/Instagram

Mivel Lilla kint nem színészkedik, sokakat érdekel, hogy mégis miből él? Erre ő maga is csak titokzatosan szokott válaszolni, "kinti munkaként" hivatkozik rá, de közösségi oldalán a fotóit elnézve, amik közül nem egyet profi fotós készített róla, a modellkedés lehet az, amiből finanszírozza irigylésre méltó életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.