Megcsinálták a lehetetlent Ördög Nóráék

kisbolt Nánási Pál nekem a balaton Ördög Nóra Balatonakarattya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyitotta meg kisboltját Balatonakarattyán Ördög Nóra és Nánási Pál, ami rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált. Ám a balatoni városka lakói pár hét alatt olyan dolgot tapasztaltak meg, ami miatt Nóráéknek költözniük kellett.

A Nekem a Balaton elnevezésű boltocska Balatonakarattya addig nyugodt környékét egy autóktól zsúfolt várossá változtatta, ami miatt a lakók fel is szólaltak. Állították, hogy már gyermekeiket s emerik kiengedni egyedül az utcára, mert percenként száguldoznak a megengedett 30 km/h duplájával az autók.

Ördög Nóra, Nánási Pál Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Örgöd Nóra és Nánási Pál ugyan megpróbálták kezelni a kialakult helyzetet, de végül el kellett költöztetniük kisboltjukat.

A Vay Ádám lejáróról a körforgalomhoz helyezték át a kisboltot, aminek új nevet is adtak: Csücsök.

Nem volt kis teljesítmény egy új boltot létrehozni, de úgy tűnik Nóra és férje előtt nincs lehetetlen, ha együtt kezdenek bele, erről árulkodik a kétgyermekes műsorvezető egyik posztja is:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.